Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
 • chestia cu bicicleta *  de catre sdragos la 19 Oct 2018, 17:31
 • Apocalipsa financiara?  de catre sdragos la 18 Oct 2018, 21:25
 • Melodia zilei  de catre dan02 la 18 Oct 2018, 13:01
 • EU-Roaming 2017  de catre The_messenger la 17 Oct 2018, 14:23
 • Experiente cu rental car (2017 - 20xx)  de catre The_messenger la 17 Oct 2018, 2:35
 • WhatsApp - pe urmele Y!M ?  de catre cip_a la 12 Oct 2018, 16:17
 • (Frequent) flyer lounge  de catre cip_a la 11 Oct 2018, 23:07
 • Ce carti ati mai citit sau...mai cititi?  de catre dan02 la 10 Oct 2018, 8:03
 • Raspberry Pi  de catre DanD la 09 Oct 2018, 18:48
 • De ce a decazut Y!Messenger ?  de catre The_messenger la 07 Oct 2018, 18:17
 • Diesel sau benzina  de catre The_messenger la 27 Sep 2018, 15:52
 • EU si schimbarea orei (vara/iarna)  de catre stefanluchian la 19 Sep 2018, 23:38

  [ Tineri romani in Germania ]
 • "„New York Observer” in vizita la ADCOS Romania" de adcos
  IT/Software/Hardware Pe data de 10 Octombrie 2003, firma ADCOS Romania, furnizor de solutii software integrate de tip ERP pentru Romania si de solutii web pentru strainatate, a avut deosebita placere si onoare sa primeasca vizita a doi jurnalisti de la saptamanalul de business „New York Observer”.

  Aflati in Romania timp de doua saptamini, la chemarea Presedintiei Romaniei si a altor organisme guvernamentale, acestia au avut numeroase vizite la institutii guvernamentale, Camere de Comert si firme din multe domenii de activitate, in vederea editarii unui bogat Supliment cu tema „A focus on Romania”.
  Din partea ADCOS au participat Presedintele Jan Opritz, Director de Marketing Mariana Duma si Director Vanzari Catalin Enache. Pe parcursul celor doua ore de discutii, cei doi jurnalisti americani au fost foarte incantati de bogatia de informatii primite despre realizarile Romaniei din ultimii ani, in special in domeniul IT, de recunoasterile si premiile internationale ale tinerilor romani si de produsele romanesti deja existente pe piata internationala, afirmand: „Din pacate, in America se stie inca prea putin despre tot ce are Romania de oferit. Trebuie ca romanii sa facamult mai mult pentru a se face cunoscuti.”
  La expunerea produselor si serviciilor prestate de ADCOS pentru piata interna si externa si a listei de referinte, jurnalistii americani au fost incantati de entuziasmul si argumentele in a dovedi lumii ca in Romania se produc servicii de cea mai inalta calitate. „Ne-ati convins pe deplin de faptul ca ADCOS investeste in oamenii sai ! Am avut cu dumneavoastra una dintre cele placute si informative intalniri”, au declarat ei.

  In ceea ce priveste Romania si imaginea acesteia la nivel mondial, cu precadere in spatiul american, acestia au concluzionat: „America trebuie sa-si canalizeze serios atentia asupra Romaniei si in mod special asupra sectorului IT pentru a vedea posibilitatile care se ivesc din aceasta zona. Va avea o foarte mare si placuta surpriza !”.

  Aceasta vizita a unui canal media american la sediul ADCOS urmeaza la doar trei luni dupa cea a postului de televiziune american CNBC din 14 iulie 2003, ce a avut in principiu acelasi scop: promovarea externa a imaginii Romaniei.

   
    Linkuri inrudite
  · Mai mult despre IT/Software/Hardware
  · Stire de dcip


  Cea mai citita aparitie despre IT/Software/Hardware:
  Situatia salariilor IT in Germania

    Aprecierea articolului
  Scor mediu: 0
  Voturi: 0

  Coteaza acest articol:

  Excelent
  Foarte bun
  Bun
  Obisnuit
  Slab


    Optiuni
   
  Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

  Content © 2003 www.romanians-de.org
  Engine © 2003
  Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
  Franta-Romania.com - romani in Franta
  Ziare.tv - webdirector media