Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
 • chestia cu bicicleta *  de catre foni la 21 May 2019, 17:17
 • (Frequent) flyer lounge  de catre foni la 17 May 2019, 15:34
 • Melodia zilei  de catre tibib la 10 May 2019, 12:43
 • Ce apps aveti pe smartphone/tablet?  de catre itsme1234 la 04 May 2019, 19:30
 • Filme ... in general  de catre The_messenger la 27 Apr 2019, 0:08
 • Me and my smart(phone)  de catre itsme1234 la 05 Apr 2019, 18:30
 • Ce carti ati mai citit sau...mai cititi?  de catre tibib la 04 Apr 2019, 11:14
 • Fuehrerschein Umtausch  de catre foni la 02 Apr 2019, 12:15
 • Programe TV romanesti  de catre The_messenger la 02 Apr 2019, 3:39
 • Flickr pe urmele Y!M (fara "?")  de catre The_messenger la 20 Feb 2019, 13:44
 • Apocalipsa financiara?  de catre dan02 la 01 Feb 2019, 8:39
 • Experiente cu rental car (2017 - 20xx)  de catre The_messenger la 17 Jan 2019, 10:55

  [ Tineri romani in Germania ]
 • "Oracle īsi muta o parte din operatiunile din Irlanda īn Romānia" de dcip
  IT/Software/Hardware Unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de software pentru afaceri, compania americana Oracle, cu venituri anuale de aproape 10 miliarde de dolari, si-a stabilit oficial unul dintre cartierele generale la Bucuresti.

  Oracle a inaugurat ieri īn cladirea Bucharest Financial Plaza trei Centre globale de servicii IT si tehnologie care vor lucra, mai ales online, cu clientii si partenerii corporatiei americane din Europa, īn principal cu cei din Occident. Practic inginerii romāni specializati īn tehnologia informatiei vor da din birourile lor de pe Calea Victoriei raspunsuri īn timp real la orice problema legata de utilizarea si dezvoltarea aplicatiilor software produse de Oracle. Unul dintre aceste centre este specializat īn consultanta pentru solutiile corporatiei americane destinate companiilor de telecomunicatii din zona Europei, Orientului Mijlociu si Africii (EMEA). Oracle este liderul mondial īn softul pentru bazele de date si are printre clienti cam toti marii operatori telecom, inclusiv pe cei din Romānia - RomTelecom, MobiFon si Orange.
  Īn zona europeana, astfel de centre de consultanta si suport tehnic Oracle functioneaza acum īn Irlanda, iar strategia companiei este de a le transfera gradat din aceasta tara īn Romānia si de a īnfiinta si altele, tot la Bucuresti, o data cu dezvoltarea volumului de activitate. Centru de greutate al activitatii de suport tehnic īn zona europeana se muta treptat īn Romānia, au explicat oficiali ai companie americane.
  De ce īn Romānia? Am testat Polonia, Turcia, Cehia, ca locatii pentru aceste centre. Principala calitate a Romāniei nu a fost neaparat costurile scazute ale fortei de munca, ci cantitatea si calitatea specialistilor, a explicat Sergio Giacoletto, vicepresedinte executiv al Oracle pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Credem ca Romānia va ramīne o locatie atractiva pentru investitiile Oracle si īn perioada urmatoare. Romānia dispune la ora actuala de peste 3.500 de specialisti IT certificati Oracle, conform ministrului comunicatiilor Dan Nica. Compania americana are asadar de unde alege. Deocamdata, au fost selectati pentru cele trei centre aproape o suta de ingineri, dar in timp numarul acestora ar putea ajunge la trei-patru sute, a afirmat directorul general Oracle Romānia, Stefan Cojanu. Cojanu a declarat Ziarului Financiar ca este dificil pentru moment sa faca publice cifre privind investitia īn Romānia, dat fiind ca punerea la punct a celor trei centre nu este finalizata.


  Nota: Articol preluat din Ziarul Financiar.

   
    Linkuri inrudite
  · Mai mult despre IT/Software/Hardware
  · Stire de dcip


  Cea mai citita aparitie despre IT/Software/Hardware:
  Situatia salariilor IT in Germania

    Aprecierea articolului
  Scor mediu: 5
  Voturi: 3


  Coteaza acest articol:

  Excelent
  Foarte bun
  Bun
  Obisnuit
  Slab


    Optiuni
   
  Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

  Content © 2003 www.romanians-de.org
  Engine © 2003
  Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
  Franta-Romania.com - romani in Franta
  Ziare.tv - webdirector media