Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
 • chestia cu bicicleta *  de catre foni la 21 May 2019, 17:17
 • (Frequent) flyer lounge  de catre foni la 17 May 2019, 15:34
 • Melodia zilei  de catre tibib la 10 May 2019, 12:43
 • Ce apps aveti pe smartphone/tablet?  de catre itsme1234 la 04 May 2019, 19:30
 • Filme ... in general  de catre The_messenger la 27 Apr 2019, 0:08
 • Me and my smart(phone)  de catre itsme1234 la 05 Apr 2019, 18:30
 • Ce carti ati mai citit sau...mai cititi?  de catre tibib la 04 Apr 2019, 11:14
 • Fuehrerschein Umtausch  de catre foni la 02 Apr 2019, 12:15
 • Programe TV romanesti  de catre The_messenger la 02 Apr 2019, 3:39
 • Flickr pe urmele Y!M (fara "?")  de catre The_messenger la 20 Feb 2019, 13:44
 • Apocalipsa financiara?  de catre dan02 la 01 Feb 2019, 8:39
 • Experiente cu rental car (2017 - 20xx)  de catre The_messenger la 17 Jan 2019, 10:55

  [ Tineri romani in Germania ]
 • "Locuri de munca in Germania si Spania" de pegassus
  Stiri din Romania Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca va prelua, in perioada 26 – 27 august, dosarele solicitantilor de locuri de munca in strainatate. Cei care sint calificati in meseriile oferite, vor depune dosarele la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Cluj, zilnic, incepind cu ora 9.00.


  In cadrul preselectiei pentru Germania, se ofera locuri de munca pentru persoanele calificate in diverse meserii, pentru care se cere experienta de cel putin doi ani in carnetul de munca si virsta maxima de 40 de ani. Meseriile pentru care cei interesati pot candida sint: ingrijitori de animale, lucratori in domeniul agricol – cultivarea cerealelor, a cartofilor, a legumelor, viticultori, zugravi, faiantari, brutari, vinzatori de produse alimentare, mecanici de masini agricole si medici internisti si generalisti. In afara celor care depun dosarele pentru meseria de lucratori in domeniul agricol, toti solicitantii trebuie sa fie cunoscatori de limba germana.
  Celor interesati sa candideze la preselectia pentru Spania li se ofera locuri de munca pentru meseriile de timplari, dulgheri, zidari, fierari betonisti, ingrijitori de animale, lucratori in domeniul agricol, mecanici de masini agricole, macelar si vinzator comercial – ajutor la depozit. Pentru meseria de macelar si vinzator comercial este solicitata o experienta de minim 2 ani, iar pentru restul de meserii, de 3 ani. Virsta maxima solicitata pentru ingrijitori de animale, lucratori in domeniul agricol, mecanici de masini agricole, macelar si vinzator comercial este de 40 de ani, iar pentru restul meseriilor, de 45 de ani.
  Dosar „hotarit”
  Decizia finala privind angajarea muncitorilor romani apartine in totalitate angajatorilor din strainatate. Solicitantii trebuie sa depuna un dosar, care trebuie sa includa originalul si o copie dupa cartea de identitate, cu valabilitate de minim sase luni, a pasaportului, o copie legalizata dupa cartea de munca, cu toate paginile scrise, o copie legalizata dupa diploma de studii si calificare, inclusiv dupa carnetul de conducere, daca exista, originalul si copia dupa cazierul judiciar, fara antecedente penale, valabil trei luni, adeverinta de la medicul de familie, din care sa rezulte ca persoana este clinic sanatoasa, care sa aiba valabilitatea de minim trei luni, trei fotografii tip pasaport, actuale, color, certificatul de producator sau dovada din care sa rezulte experienta in domeniul agricol, declaratie la notar ca nu beneficiaza de pensie de boala, dovada experientei in agricultura pentru persoanele care doresc sa lucreze in domeniu, un curriculum vitae (in limba germana, pentru ofertele din Germania) si fisa personala.

  Stirea originala aici. Locuri de munca in Germania si Spania

  Madalina Prundea
  Evenimentul Zilei - joi, 19 August 2004


   
    Linkuri inrudite
  · Mai mult despre Stiri din Romania
  · Stire de dcip


  Cea mai citita aparitie despre Stiri din Romania:
  Locuri de munca in Germania si Spania

    Aprecierea articolului
  Scor mediu: 3.27
  Voturi: 48


  Coteaza acest articol:

  Excelent
  Foarte bun
  Bun
  Obisnuit
  Slab


    Optiuni
   
  Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

  Content © 2003 www.romanians-de.org
  Engine © 2003
  Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
  Franta-Romania.com - romani in Franta
  Ziare.tv - webdirector media