Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
 • Experiente cu rental car (2017 - 20xx)  de catre The_messenger la 17 Jan 2019, 10:55
 • Revolut cu IBAN / BIC nemtesc  de catre itsme1234 la 09 Jan 2019, 13:15
 • Filme ... in general  de catre tibib la 03 Dec 2018, 10:53
 • chestia cu bicicleta *  de catre Daniel la 23 Nov 2018, 17:09
 • Apocalipsa financiara?  de catre sdragos la 20 Nov 2018, 12:09
 • (Frequent) flyer lounge  de catre DanD la 20 Nov 2018, 10:25
 • Melodia zilei  de catre tibib la 14 Nov 2018, 15:28
 • Programe TV romanesti  de catre ddan6709 la 13 Nov 2018, 13:28
 • Diesel sau benzina  de catre DanD la 12 Nov 2018, 18:43
 • Flickr pe urmele Y!M (fara "?")  de catre The_messenger la 08 Nov 2018, 10:44
 • Sauna?  de catre The_messenger la 05 Nov 2018, 15:09
 • In atentia tuturor  de catre The_messenger la 26 Oct 2018, 14:40

  [ Tineri romani in Germania ]
 • "Si invitatie si bani!" de dcip
  Stiri din Romania Conform unei stiri difuzate in aceasta dimineata de Realitatea TV prin ordin al primului ministru, pentru a raspunde ingrijorarii statelor europene privind migratia ilegala, cetatenii romani care calatoresc in spatiul Schengen trebuie sa aiba asupra lor PE LINGA INVITATIE si SUMA ACOPERITOARE A CHELTUIELILOR DE DEPLASARE. De asemenea cei care calatoresc fara invitatie trebuie sa prezinte un set de documente (nedetaliat) care sa justifice scopul si durata vizitei in spatiul Schengen. Vom incerca sa revenim cu detalii.

  Īn comunicatul guvernului se arată că : '' La ieşirea din ţară, cetăţenii romāni care călătoresc īn scopuri particulare īn ţările membre ale Uniunii Europene, vor trebui să prezinte, īn plus faţă de actele cerute īn prezent, şi un set de documente care să justifice scopul şi condiţiile şederii. Totodată, īn categoria persoanelor, cetăţeni romāni, care sunt exceptate de la a prezenta o sumă minimă īn valută convertibilă la ieşirea din ţară cu destinaţia Uniunea Europeană, nu se mai regăsesc cele care efectuează o vizită pe bază de invitaţie''

  Nota: Detalii in aceasta stire Realitatea TV

  Ministerul de Interne propune prin Intermediu siteului
  www.mai.gov.ro un document pentrudezbaterea publica pentru "Ordinului ministrului Administraţiei şi Internelor pentru modificarea şi completarea Ordinului ministrului de interne nr. 177/ 2001 pentru stabilirea cuantumului sumei minime īn valută liber convertibilă pe care cetăţenii romāni trebuie să o deţină la ieşirea din ţară, cānd călătoresc īn scopuri particulare īn statele membre ale Uniunii Europene sau īn alte state." Va rugam sa transmiteti parerile dvs. minsterului de mai sus pentru a nu da curs in aceasta forma deciziei de guvern, decizie care in anumite cazuri poate limita nejustificat dreptul la circulatie al cetatenilor romani in afara tarii.

  Noile reglementari privind retinerea pasapoartelor sau cum s-a hotarat dupa, inregistrarea cetatenilor care au depasit 3 luni de calatorie in UE, au intrat incepand de astazi, 1 august in vigoare. Restul se pare vor fi aplicabile de la 1 octombrie.

   
    Linkuri inrudite
  · Mai mult despre Stiri din Romania
  · Stire de dcip


  Cea mai citita aparitie despre Stiri din Romania:
  Locuri de munca in Germania si Spania

    Aprecierea articolului
  Scor mediu: 3.4
  Voturi: 5


  Coteaza acest articol:

  Excelent
  Foarte bun
  Bun
  Obisnuit
  Slab


    Optiuni
   
  Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

  Content © 2003 www.romanians-de.org
  Engine © 2003
  Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
  Franta-Romania.com - romani in Franta
  Ziare.tv - webdirector media