Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • chestia cu bicicleta *  de catre cip_a la 17 Nov 2017, 13:40
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 15 Nov 2017, 22:42
  • Drumul cu masina DE-RO (2016)  de catre itsme1234 la 15 Nov 2017, 16:43
  • Schimbare pasaport si alte formalitati  de catre itsme1234 la 14 Nov 2017, 8:21
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 30 Oct 2017, 17:27
  • Melodia zilei  de catre tibib la 25 Oct 2017, 11:23
  • Ichiriere masina pentru drum in Romania  de catre lucianp la 24 Oct 2017, 10:43
  • Ce carti ati mai citit sau...mai cititi?  de catre dan02 la 29 Sep 2017, 7:17
  • Istorie  de catre tibib la 31 Aug 2017, 11:40
  • Sommerreifen 2013-201x  de catre The_messenger la 23 Aug 2017, 14:19
  • Zboruri ieftine (II)  de catre Thomas la 20 Aug 2017, 12:08
  • Probleme in a accesa site-ul (Aug 2017)  de catre The_messenger la 09 Aug 2017, 14:40

    [ Tineri romani in Germania ]
  • "Informatii: Reintregire de familie" de Un necunoscut
    Familia in Germania Documente necesare pentru reantregirea de familie (sotul sau sotia, copiii se afla in RO iar celalt membru al familiei lucreaza in Germania)

    Documentele necesare sunt:
    1.copie dupa dreptul de munca, de sedere
    2.copie la foaia de salariu (ar fi bine pe ultimele 3 luni)
    3.copie contract de munca
    4.copie pasaport (pt persoana din Germania), prima pagina (cu datele personale) si copie pagina cu viza
    5.copie contractul de inchiriere si original (este foarte important ca apartamentul sa fie destul de mare pt. toti membrii familie. In cazul meu 85m2 pentru 4 persoane
    6.asigurari de sanatate pentru toti membrii familiei pentru o perioada de 3 luni
    7.2 fotografii pentru fiecare membru al familiei
    8.certificate de nastere, original si copii pt. toti
    9.certificat de casatorie copie si original
    10.pasaport
    11. 20 euro pt. adult, 15 euro pt. copil
    12.cerere care se completeaza la Consulat. Sunt foi tipizate. (2 exemplare)

    Important:
    -Toate copiile in 2 exemplare
    -Ar fi bine sa fie traduse actele oficiale in germana si legalizate (cel putin aici in Germania mie mi-au folosit foarte mult)
    -Programul de depunere acte este Luni-Vineri 8.00-12.00 (la Consulatul din Sibiu)
    -Toata procesarea actelor nu dureaza mai mult de 3-4 zile



    Nota: Informatiile ne-au fost furnizate de Liviu Morar.

     
      Linkuri inrudite
    · Mai mult despre Familia in Germania
    · Stire de dcip


    Cea mai citita aparitie despre Familia in Germania:
    Noi detalii privind dreptul de munca

      Aprecierea articolului
    Scor mediu: 4.33
    Voturi: 6


    Coteaza acest articol:

    Excelent
    Foarte bun
    Bun
    Obisnuit
    Slab


      Optiuni
     
    Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

    Content 2003 www.romanians-de.org
    Engine 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media