Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • ANUNT IMPORTANT  de catre crify la 15 Feb 2025, 8:00
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - Baschet sau fotbal in Stuttgart
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

Baschet sau fotbal in Stuttgart
    Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 33, 34, 35  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Baden-Württemberg
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    Andrei

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 11 07 2002, 10:15    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Sambata la 17 in Feuerbach/Sportpark din nou la un baschet sau fotbal (daca ne strangem destui)
    Noemi , Catalin veniti?

Andrei
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
    noe

Data inscrierii: Jul 01, 2002

MesajTrimis: 11 07 2002, 14:54    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

da, sa traiti!

Andrei a scris:
    Sambata la 17 in Feuerbach/Sportpark din nou la un baschet sau fotbal (daca ne strangem destui)
    Noemi , Catalin veniti?

Andrei
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    Andrei

MesajTrimis: 12 07 2002, 7:52    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Se pare ca in Stuttgart se doarme adanc,
    icon_sad.gif
    Sau poate nu mai sunt alti greencard-isti, poate au plecat toti acasa icon_sad.gif icon_sad.gif

Andrei
    Sus
    crify

Data inscrierii: Jul 02, 2002

MesajTrimis: 12 07 2002, 7:54    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

da da da ... se doarme... eu mi-am tras minge de fotbal, insa weekendul asta n-am loc... poate urmatorul... m-as baga si la un basket ca nici d'ala nu stiu icon_smile.gif
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Numar YIM
    Andrei

MesajTrimis: 12 07 2002, 7:57    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Bine,
    Poate centrezi pe bune, saptamana viitoare icon_wink.gif

Andrei
    Sus
    crify

Data inscrierii: Jul 02, 2002

MesajTrimis: 26 07 2002, 6:15    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Prezent !
    cu weekendul si cu centratul, maine voi(m) fi la datorie, daca nu ploua icon_confused.gif
    cum ramane cu ora/locul/alti doritori ? cine mai e deschis sa ridice mana icon_biggrin.gif

cu bine,
    cristi
    Sus
    famorar

Data inscrierii: Jul 15, 2002

MesajTrimis: 26 07 2002, 8:05    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Salut Andrei

M-as inscrie si eu dar nu prea cunosc locatia atat de bine. Pe unde vine Feuerbach/Sportpark? Eu vin din directia Herrenberg ( Autostrada 81)
    Daca poti sa-mi explici te-as ruga sa-mi dai ceva mai multe detalii. As veni cu familia. Este loc pentru copii ca sa se joace?

Andrei a scris:
    Noemi , Catalin veniti?

Andrei
    Sus
    sasha

MesajTrimis: 26 07 2002, 8:22    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Se poate face si ceva la gratar in zona aia? Daca nu, stiu eu un loc unde este si teren de baschet si multa iarba verde unde poti juca fotbal (daca nu suntem destui ne unim cu alti galagiosi). Am putea sa mancam si mult poftitii mici, aduc eu gratarul si carbunii.

Ce parere aveti?

Sasha.
    Sus
    sasha

MesajTrimis: 26 07 2002, 13:01    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

E deja ora 15.00 si nu v-ati dat cu parerea. Noi si Fam. Morar am hotarat sa petrecem o zi la iarba verde in apropiere de Stuttgart, cu gratar, miscare si tot tacamul. Potentialii interesati cred ca au fie numarul meu de telefon, fie al lui Liviu.

Weekend placut, oricum.
    Sus
    mcatalin

MesajTrimis: 23 08 2002, 10:15    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Andrei,
    am venit cu forte proaspete din conecediu asa ca in week-endul asta te provoc la un basket.

Ce zici, te tine?
    Ceilalti ce zic?

Catalin

Ultima modificare efectuata de catre mcatalin la 05 09 2002, 13:05, modificat de 1 data in total
    Sus
    Mirschea

Data inscrierii: Aug 15, 2002

MesajTrimis: 23 08 2002, 11:40    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Mai este cineva si prin zona aeroportului din Stuttgart, sau mai precis Echterdingen, asa ca daca e vorba de ceva basket (si nu numai) mi-ar place sa-mi reamintesc cum pierdeau cei de la Informatica (din Iasi) in fata noastra!

Asa ca stabiliti locul, ora si armele si poate ne vedem!

Mircea, mai mult economist decat informatician

PS: Inca nu sunt familist ("inca!")
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Numar YIM Numar MSNM
    adipopa

Data inscrierii: Aug 13, 2002

MesajTrimis: 24 08 2002, 19:26    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Si eu stau in apropiere de Stuttgart. Asi vrea si eu sa paricip la un joc de baschet sau orice ar fi. Spuneti-mi si mie unde va gasesc.
    Adresa mea de mail e adipopa19@yahoo.com. Trimiteti-mi si mie un mesaj.
    Sus
    Mirschea

MesajTrimis: 25 08 2002, 17:58    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Cred ca am reusit sa iti trimit un mesaj cu nr meu de tel. Daca nu adresa mea de mai si totodata user pe Yahoo Messenger:
    mirceadaraban@yahoo.com
    Nici eu nu am reusit sa ii gasesc pe cei din stuttgart, cerd ca trebuie sa ii motivam intr-un fel!
    Poate cu "amenintari"!
    Sau poate e "urlaubs zeit" de vina!
    Oricum mai e timp!

Salutari!
    Mirschea
    Sus
    mcatalin

MesajTrimis: 26 08 2002, 0:24    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Salut Adi, salut Mircea,

eu si Andrei am fi amatori de baschet si amindoi stam in Stuttgart. Locul nostru de joaca este in Stuttgart Feuerbach (Sportpark), dar daca voi nu va puteti deplasa acolo am putea sa ne intilnim in alta parte mai aproape de voi pt ca noi venim cu masinile, dar sa avem unde sa jucam.

Eu v-am introdus pa amindoi la mine in messenger si putem sa stam de vorba oricind.

Pa!
    Catalin
    Sus
    Mirschea

MesajTrimis: 29 08 2002, 17:30    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Pa i sa vedem cum facem. Practic eu si Adi suntem vecini, dar inca nu ne cunoastem. Pentru mine masina nu este o problema, deci ramane de stabilit o data si o ora! Apropo masina are ocupat doar locul soferului, deci cred ca e mai usor sa ne intalnim noi(eu , Adi si daca se mai gaseste cineva prin zona) si sa mergem cu o masina sau cum vreti in Feuerbach!
    Cred ca asa micsoram problema locurilor de parcare, dar mai multe informatii asteptam de la voi, Catalin si Andrei! Daca voi spuneti ca aveti un loc acolo e perfect, din de am vrb si cu Adi el ar avea o posibilitate , dar la mine nici o sansa, deci ideea de a ne intalni in Feuerbach imi surade. Poate ar fi mai bine sa stabilim o intalnire si schimbam nunemrele de tel.
    Mirschea
    PS: cu messengerul cred ca nu a mers. Am incercat eu sa va introduc dar nu merge. User ID-ul meu: mirceadaraban@yahoo.com

Numai bine![/quote]
    Sus
    mcatalin

MesajTrimis: 30 08 2002, 7:43    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

nu va faceti griji pt locurile de parcare, sint destule si for free.
    cu messengerul la mine a mers, te-am introdus dar pina acum nu te-am prins on-line. id-ul meu este ccostache, poate mai incerci.

eu propun sa ne intilnim miine dupa amiaza in jur de ora 5.
    o sa va dau un mail cu nr meu de telefon sa stabilim detaliile.

Andrei, Noe voi ce faceti?

Catalin
    Sus
    madDrake

Data inscrierii: Jul 06, 2002

MesajTrimis: 30 08 2002, 12:41    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Sal!

pot sa vin si eu? icon_biggrin.gif
    nu stiu daca pot ... icon_rolleyes.gif
    work work si iara work ...

si nu stiu daca gasesc locul ... vin cu trenul ...

merci

Salutari
    a madDrake
    Sus
    mcatalin

MesajTrimis: 30 08 2002, 12:53    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Citat:

pot sa vin si eu?
    nu stiu daca pot ...
    work work si iara work ...

kein problem!

nu mai munci atit si vino la baschet!

si pt ceilalti, la ora 5 nu e bine sa vii pt ca sint stau-uri groaznice in stuttgart. asa ca propun sa ne intilnim in intervalul 5.30 - 6.00, dupa cum poate fiecare sa ajunga.

pe miine!
    Catalin
    Sus
    noe

Data inscrierii: Jul 01, 2002

MesajTrimis: 30 08 2002, 13:00    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

mcatalin a scris:

Andrei, Noe voi ce faceti?

mersi de intrebare, cata, poate sapt. viitoare, maine noi avem altceva, de asta nici nu m-am prezentat la apel icon_smile.gif
    Sus
    Mirschea

MesajTrimis: 30 08 2002, 13:16    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Cum ramane´? Sambata intre 5,30 si sase in Feuuerbach?
    Ceva mai amanuntit daca e cu trenul sau masina?
    Catalin, ti-am incercat mobilul dar nu erai prin preajma!

Mirschea
    Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Baden-Württemberg Ora este GMT
    Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 33, 34, 35  Urmatoare
    Pagina 1 din 35

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media