Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
 • Filme ... in general  de catre tibib la 16 Oct 2020, 13:13
 • (Frequent) flyer lounge  de catre tibib la 16 Oct 2020, 13:04
 • Apocalipsa financiara?  de catre The_messenger la 05 Sep 2020, 15:26
 • Foto format mare  de catre The_messenger la 03 Jul 2020, 13:24
 • Email  de catre The_messenger la 12 Jun 2020, 14:59
 • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 31 May 2020, 19:47
 • Sommerreifen 2013-202x  de catre The_messenger la 31 May 2020, 19:37
 • chestia cu bicicleta *  de catre sdragos la 29 May 2020, 9:47
 • Amenda plus puncte  de catre The_messenger la 28 Apr 2020, 15:33
 • Drumul cu masina DE -> RO (2020)  de catre The_messenger la 21 Apr 2020, 12:18
 • Melodia zilei  de catre The_messenger la 06 Mar 2020, 23:34
 • Petronela Rotar  de catre ruxi la 06 Mar 2020, 19:38

  [ Tineri romani in Germania ]
 • Termene si conditii generale de inregistrare si publicare pe www.romanians-de.org
  Pagina: 1/2

  Prin inregistrarea pe site-ul www.romanians-de.org sunteti de acord sa respectati termenii si regulile publicate in cadrul acestei sectiuni. Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli, va puteti dezactiva contul si sterge informatiile personale scriind un email catre administratie@ro-de.org


  Toate mesajele exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale administratorilor, moderatorilor sau a webmaster-ului si de aceea ei nu pot fi facuti responsabili pentru continutul acestora sau a oricaror link-uri catre site-urile externe publicate de utilizatori.

  Trebuie sa fiti de acord sa nu publicati mesaje cu continut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ura, amenintator, sexual sau orice alt material ce poate viola legile aflate in vigoare. Daca publicati astfel de materiale puteti fi imediat si pentru totdeauna indepartat de pe site. Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate numai pentru a fi de ajutor in rezolvarea unor astfel de incalcari ale regulilor si in scop statistic. Trebuie sa fiti de acord ca webmaster-ul, administratorul si moderatorii acestui forum au dreptul de a sterge, modifica sau inchide orice subiect, oricand cred ei ca acest lucru se impune. Ca utilizator, trebuie sa fiti de acord ca orice informatie introdusa de dumneavoastra sa fie stocata in baza de date. Informatiile personale nu vor fi aratate unei terte persoane fara consimtamantul persoanei in cauza si al webmaster-ului, administratorului si moderatorilor care nu pot fi facuti responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor. In cadrul informatiile personale nu se inscriu mesajele si raspunsurile scrise in forum care sunt informatii publice. Adresele de email, numele si adresele (informatiile personale) introduse in profil nu vor fi oferite tertilor in scopuri de marketing/comerciale; apelarea la email se va face doar pentru confirmarea parolelor si contactarea utilizatorului in scopuri strict administrative numai de catre administratori si webmaster. Conturile care nu au fost folosite timp de 1 an de zile si de pe care nu s-au facut posturi in forum vor fi dezactivate.

  Acest site utilizeaza fisierele tip cookie pentru a stoca informatiile pe calculatorul dumneavoastra.

  Prin inregistrarea pe site-ul nostru se considera ca sunteti de acord cu aceste conditii.

  In pagina urmatoare sunt prezentate citeva reguli succinte de postare in cadrul forumului.
  Pagina urmatoare (2/2) Pagina urmatoare


   
  Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

  Content 2003 www.romanians-de.org
  Engine 2003
  Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
  Franta-Romania.com - romani in Franta
  Ziare.tv - webdirector media