Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
pitici
Data inscrierii: Jan 13, 2008
|
Trimis: 24 06 2008, 15:14 Titlul subiectului: |
|
|
Buna ziua!
Va rog sa-mi spune-ti si mie pe traseul romania-ungaria-austria-germania locuri de odihna si locuri de luat masa la preturi convenabile pentru o familie cu patru membrii, dintre care unul are pana intr-un an.
Multumesc anticipat. |
|
Sus |
|
|
BingoBongo
Data inscrierii: Oct 13, 2005 Locatie: Jos de tot
|
Trimis: 24 06 2008, 18:00 Titlul subiectului: |
|
|
Daca granita ungaro-austriaca ti se potriveste pentru innoptat (ca si plasare, ca nu stiu de unde pleci din Germ si unde mergi in Ro), pot sa iti recomand complexul Paprika. Mancare foarte buna, multa si ieftina, cazare decenta (cu aer conditionat).
Mai multe detalii despre cele 3 hoteluri aici: www.paprika-csarda-hotel.hu
Eu de fiecare data cand merg in Ro petrec o noapte acolo, e la jumatatea distantei si am fost multumit de conditii si de raport pret/performanta |
|
Sus |
|
|
The_messenger Cotcodromist II Baza
Data inscrierii: May 14, 2004
|
Trimis: 24 06 2008, 20:26 Titlul subiectului: |
|
|
BingoBongo a scris: | Daca granita ungaro-austriaca ti se potriveste pentru innoptat (ca si plasare, ca nu stiu de unde pleci din Germ si unde mergi in Ro), pot sa iti recomand complexul Paprika. Mancare foarte buna, multa si ieftina, cazare decenta (cu aer conditionat).
Mai multe detalii despre cele 3 hoteluri aici: www.paprika-csarda-hotel.hu
Eu de fiecare data cand merg in Ro petrec o noapte acolo, e la jumatatea distantei si am fost multumit de conditii si de raport pret/performanta :) |
Erm... daca se permit si opinii nu atit de entuziaste, eu prefer sa bag inca umpiq (1 ora, venind dinspre .ro) si sa ajung la Viena. Paprika o fi fost el un loc decent pe vremuri, insa se pare ca - intre timp - a prins ceva aer balcanic. Pentru conformitate, ultima (si unica) experienta (nefericita) a fost in 2007. Pentru detalii, dati umpemeu. _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
Grin grin - don’ muv, men‘catze-a-sh |
|
Sus |
|
|
BingoBongo
|
Trimis: 24 06 2008, 20:31 Titlul subiectului: |
|
|
Deci s-a stricat treaba? Pacat, mare pacat. In 2007 nu am fost, ultima "escala" a fost in 2006. Atunci Etap-ul de Viena ramane ultima solutie |
|
Sus |
|
|
plaurentiu
Data inscrierii: Sep 14, 2004 Locatie: NRW
|
Trimis: 25 06 2008, 8:53 Titlul subiectului: |
|
|
Asa poti incerca si ETAP-ul de la Budapesta daca-ti pica bine pe traseu.
E clar mai ieftin decat la Viena iar conditiile sunt relativ aceleasi. 3 paturi in camera, curat, si personal de treaba. |
|
Sus |
|
|
itsme1234
Data inscrierii: Aug 20, 2002 Locatie: Germany
|
Trimis: 25 06 2008, 10:17 Titlul subiectului: |
|
|
ETAP Budapesta era si recomandarea mea. Ce mi-a placut e ca poti plati in EUR direct la pretul ala de n EUR fara nspe conversii (evident dezavantajoase). E bine sa luati telefoanele de la citeva hoteluri in avans (sau sa faceti rezervari daca stiti exact cit vreti sa mergeti in fiecare zi) pentru ca de obicei e plin de colegii lu' ala cu "clima bizonica" la Etap Budapesta si s-ar putea sa nu mai aveti loc. Pentru Austria si Germania trebuie sa retineti ca hotelurile "la plesneala" sint foarte scumpe (si scump nu ca in 45 eur absolut cea mai ieftina camera cum e in RO sau HU ci scump ca in spre 100 eur) si de obicei mai mult de 2 persoane inseamna 2 camere. |
|
Sus |
|
|
BingoBongo
|
Trimis: 10 07 2008, 16:32 Titlul subiectului: |
|
|
S-a mai oprit careva la Paprika recent? Se mai poate petrece acolo o noapte in conditii decente si cu o cina sanataoasa asa cum era pe vremuri? |
|
Sus |
|
|
tavisor
Data inscrierii: Sep 28, 2007 Locatie: Dortmund
|
Trimis: 10 07 2008, 19:22 Titlul subiectului: |
|
|
Eu doar pana in Satu Mare am de mers si 16 ore le fac dintr-o bucata. |
|
Sus |
|
|
miss
Data inscrierii: Jun 16, 2004
|
Trimis: 10 07 2008, 19:32 Titlul subiectului: |
|
|
itsme1234 a scris: | ETAP Budapesta era si recomandarea mea...... |
Etap Budapesta nu mai este valabil pentru rezervari online...
Stiti cumva daca au pus lacata pe poarta sau i-au facut upgrade si trebuie cauta dupa Ibis&co...? |
|
Sus |
|
|
Elle
Data inscrierii: Jan 17, 2007 Locatie: Bruxelles
|
Trimis: 10 07 2008, 19:39 Titlul subiectului: |
|
|
www.accorhotels.com
Hoteluri in Budapesta: Sofitel, Novotel, Mercure si Ibis, deci poate ca i-au facut un up-grade lui Etap. |
|
Sus |
|
|
tavisor
|
Trimis: 10 07 2008, 19:44 Titlul subiectului: |
|
|
Dasteptul de administrator The Messenger, a scos aceasta postare ca cica nu era la subiect. Poate va intereseaza totusi pe careva:
...sunt site-uri dedicate cautarii de hoteluri, bilete de avion si masini de inchiriat. Eu cred ca aceste site-uri ofera niste modalitati simple de a gasi un loc de cazare si de obicei ofera posibilitati variate la preturi la fel de variate.
Sunt curios sa stiu care e diferenta de preturi intre ce ofera aceste site-uri si ce gasesti povestind cu cei de pe aici.
Intotdeauna cand am calatorit am apelat la aceste site-uri si in functie de cat imi permitea buzunarul, am gasit ceva pe masura.
De exemplu am gasit cu www.expedia.de si www.hotels.com in Linz, Austria hoteluri de 4 stele incepand de la 75Euro/noapte cu taxele incluse. |
|
Sus |
|
|
tavisor
|
|
Sus |
|
|
miss
|
Trimis: 10 07 2008, 19:49 Titlul subiectului: |
|
|
Elle a scris: | www.accorhotels.com
Hoteluri in Budapesta: Sofitel, Novotel, Mercure si Ibis, deci poate ca i-au facut un up-grade lui Etap. |
dada, de-acolo...
dar nu mai stiu adresa vechiului etap sa ma prinz daca e cu upgrade sau e cu "ferme pour toujour!"...si ma gandeam ca vreun "fericit" in drum spre casa a vazut care-i starea...era plasat bine, pica la fix in programul orar, curat, ieftin desi in ultima vreme, asa e, se cam umpluse de bizonici...dar pasnici in general... |
|
Sus |
|
|
Elle
Data inscrierii: Jan 17, 2007 Locatie: Bruxelles
|
|
Sus |
|
|
miss
|
Trimis: 10 07 2008, 20:04 Titlul subiectului: |
|
|
sigur... merci.
da, intre timp gasisem adresa si nu nici unul din hotelele listate nu e la adresa respectiva... |
|
Sus |
|
|
plaurentiu
Data inscrierii: Sep 14, 2004 Locatie: NRW
|
Trimis: 12 07 2008, 8:28 Titlul subiectului: |
|
|
In iarna am facut rezervare la ETAP Budapesta la telefon fara probleme.
Vorbeau engleza, germana si franceza, la alegere. |
|
Sus |
|
|
tibib Biciclist Fruntas
Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: Frankfurt
|
Trimis: 14 07 2008, 7:14 Titlul subiectului: |
|
|
Eu tocmai m-am intors din Ro prin Budapesta, am intrat pe www.hrs.de si am ales cel mai bun raport pretz calitate(presupus) la momentul tranzitului prin Budapesta.
De data asta s-o nimerit hotel Budai, 3 stele, 42 euro apartament decent, priveliste splendida peste tot orasul, bere ieftina in barul camerei. Daca ai navigator, nu-i nicio problema sa-l gasesti.
Cum ziceam: www.hrs.de
Eu buchez mereu "vor 18 Uhr Buchung", asta inseamna ca nu e verbindlich si daca vad ca exista sanse sa nu ajung pana la 18 sun de pe drum la nr. HRS de la Köln, le dau datele CC-ului si fac rezervarea fest. |
|
Sus |
|
|
itsme1234
Data inscrierii: Aug 20, 2002 Locatie: Germany
|
Trimis: 14 07 2008, 11:10 Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca se potriveste cu titlul threadului: care mai sint timpii de asteptare la vamuri in ambele sensuri daca se poate (presupun ca mai exista doar vama RO-HU)? |
|
Sus |
|
|
tibib Biciclist Fruntas
Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: Frankfurt
|
Trimis: 15 07 2008, 6:49 Titlul subiectului: |
|
|
itsme1234 a scris: | Cred ca se potriveste cu titlul threadului: care mai sint timpii de asteptare la vamuri in ambele sensuri daca se poate (presupun ca mai exista doar vama RO-HU)? |
Noi am trecut fluierand pe la Oradea, erau vreo 3 masini, s-a uitat organu' de frontiera bilingv(romano-ungar) 10 secunde la pasapoarte(4 bucatzi) si am plecat in treaba noastra. Acum trei saptamani la dus, Sambata pe la amiaza la intoarcere. |
|
Sus |
|
|
|