Le cele scrise de colegii mei, va rog sa permiteti a adauga ca, desi am oarece manualitate si am exersat punerea lanturilor pe roata en avant in curte, cand la momentul faptei, pe semi-intuneric, ger, zapada vant si lanterna intre dinti, nici nu s-a pus problema sa pot monta lanturile.
Prin urmare, poate ca ar trebui puse la vreo benzinarie, ceva mai inainte de momentul culminant.
In fine eu cred ca sansele de a trebui lanturile avand roti de iarna sunt extrem de mici si numai daca treci prin pasuri recunoscute (gen Tihuta), dar oricum e musai sa le ai.
iess. acolo este tzara mea. pe noi astia ai locului ne lasa ursu sa trecem fara lantzuri.
Oricum, drumul era asta vara in reparatzii, am intzeles din presa locala ca e gata de vreo doua luni, sa vedem. Portziunea de la Bistritza prin Bargaie pana la pas era deja asfaltata in vara, pasul pana in varf se asfalta, partea spre Dorna era iarasi asta vara asfaltata.
In fine: asfalt era si inainte, da' acuma se largeste drumu'.
numai daca treci prin pasuri recunoscute (gen Tihuta),.
da ce-i aia frate, trebuie sa cunosti ?
ca l-am mai auzit deunezi
unde e ?
Ai putea, ca-s faine locurile, merita mers.
Dar poate sa ninga foarte mult in zona si chiar cand ninge putin, e frecvent viscol. Am prins intr-o iarna, proaspat nins abundent, proaspat viscolit, eram primul pe tronson. Din loc in loc trebuia sa ma dau jos din masina sa merg inainte sa gasesc drumul, ca nu era totul decat o foaie alba cu ceva movile ici colea. Evident, intuneric.
Dupa brunch cu ciorba de burta si mici la popasul Ambra raportam de pe pda (prin wifi-ul pensiunii): pasul Tihuta e super-curat (si super-lat in general), cu ceva lucrari si denivelari minore spre/dinspre Bistrita. In partea cealalta spre Cluj si Baia Mare sint multe drumuri cu lucrari (mici) pe un sens - mare potential de cozi daca e trafic.
Buzau-Bacau (si probabil mai mult in nord si sud) este in mare parte pe 3-3.5 benzi si se merge tare de tot desi nu e prea liber.
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.