Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ANUNT IMPORTANT  de catre The_messenger la 16 Sep 2024, 11:22
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - Drumul cu masina DE->RO [2008]
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

Drumul cu masina DE->RO [2008]
    Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje       Forumul Tineri romani in Germania -> Drumuri europene
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    MC

Data inscrierii: Nov 11, 2003

MesajTrimis: 03 12 2008, 16:54    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Le cele scrise de colegii mei, va rog sa permiteti a adauga ca, desi am oarece manualitate si am exersat punerea lanturilor pe roata en avant in curte, cand la momentul faptei, pe semi-intuneric, ger, zapada vant si lanterna intre dinti, nici nu s-a pus problema sa pot monta lanturile.
    Prin urmare, poate ca ar trebui puse la vreo benzinarie, ceva mai inainte de momentul culminant.

In fine eu cred ca sansele de a trebui lanturile avand roti de iarna sunt extrem de mici si numai daca treci prin pasuri recunoscute (gen Tihuta), dar oricum e musai sa le ai.
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    man

Data inscrierii: Feb 24, 2003

MesajTrimis: 03 12 2008, 17:04    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

MC a scris:
    numai daca treci prin pasuri recunoscute (gen Tihuta),.

da ce-i aia frate, trebuie sa cunosti ?
    ca l-am mai auzit deunezi

unde e ?
    Sus
    mikemarian

Data inscrierii: Jul 22, 2003

MesajTrimis: 03 12 2008, 19:48    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

man a scris:
    MC a scris:

unde e ?

http://de.wikipedia.org/wiki/Tihuta-Pass icon_biggrin.gif
    Sus
    tibib
    Biciclist Fruntas

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 04 12 2008, 8:10    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

mikemarian a scris:

http://de.wikipedia.org/wiki/Tihuta-Pass icon_biggrin.gif

Citat:
    Bären und Wölfe und Dracula

iess. acolo este tzara mea. pe noi astia ai locului ne lasa ursu sa trecem fara lantzuri.
    Oricum, drumul era asta vara in reparatzii, am intzeles din presa locala ca e gata de vreo doua luni, sa vedem. Portziunea de la Bistritza prin Bargaie pana la pas era deja asfaltata in vara, pasul pana in varf se asfalta, partea spre Dorna era iarasi asta vara asfaltata.

In fine: asfalt era si inainte, da' acuma se largeste drumu'.
    Sus
    MC

Data inscrierii: Nov 11, 2003

MesajTrimis: 04 12 2008, 10:31    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

man a scris:
    MC a scris:

unde e ?

Ai putea, ca-s faine locurile, merita mers.
    Dar poate sa ninga foarte mult in zona si chiar cand ninge putin, e frecvent viscol. Am prins intr-o iarna, proaspat nins abundent, proaspat viscolit, eram primul pe tronson. Din loc in loc trebuia sa ma dau jos din masina sa merg inainte sa gasesc drumul, ca nu era totul decat o foaie alba cu ceva movile ici colea. Evident, intuneric.
    Sus
    man

Data inscrierii: Feb 24, 2003

MesajTrimis: 04 12 2008, 11:31    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

MC a scris:

Ai putea, ca-s faine locurile, merita mers.

pana acum n-am avut timp

vara s-a intamplat sa fac pana acasa si 35 de ore nonstop
    dupa aceea n-am mai avut chef sa ma sui in masina o saptamana

candva o sa-mi fac timp, dar probabil vara
    Sus
    itsme1234

Data inscrierii: Aug 20, 2002

MesajTrimis: 12 12 2008, 16:58    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Dupa brunch cu ciorba de burta si mici la popasul Ambra raportam de pe pda (prin wifi-ul pensiunii): pasul Tihuta e super-curat (si super-lat in general), cu ceva lucrari si denivelari minore spre/dinspre Bistrita. In partea cealalta spre Cluj si Baia Mare sint multe drumuri cu lucrari (mici) pe un sens - mare potential de cozi daca e trafic.
    Buzau-Bacau (si probabil mai mult in nord si sud) este in mare parte pe 3-3.5 benzi si se merge tare de tot desi nu e prea liber.
    Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje       Forumul Tineri romani in Germania -> Drumuri europene Ora este GMT
    Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5
    Pagina 5 din 5

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media