Trimis: 02 05 2016, 9:21 Titlul subiectului: O viata mai buna
Buna ziua,
Numele meu este Neacsu Alexandru si va scriu pentru a apela la bunavointa si generozitatea dumneavoastra.
Suntem casatoriti din ianuarie si recent avem un mic baietel pe nume Victor.
Situatia noastra nu este una tocmai buna, stam la mama mea intr-o garsoniera si nu ne permitem sa ne mutam in alta parte. Eu am un salariu de aproximativ 400 euro si sotia mea de 250. Ea este poloneza si este foarte greu sa gaseasca un loc de munca mai bun.
Dorinta noastra este sa ne mutam undeva cu chirie, intr-o garsoniera sau un apartament mic de 2 camere, dar ne este practic imposibil, deoarece ar trebui sa achitam avansul care este valoarea a 3 luni de chirie, iar noi nu avem cum sa strangem banii necesari.
Credit pentru prima casa nu putem face deoarece sotia nu este romanca. Avem un credit de nevoi personale pe care l-am facut inainte de a naste sotia pentru cheltuielile necesare si nu avem de unde sa facem rost de bani.
Avem nevoie de putin ajutor din partea dumneavoastra pentru a trece aceasta perioada.
Creditul de nevoi personale este de 20.000 lei, aproximativ 5000 euro iar daca am reusi sa scapam de aceasta rata, am avea posibilitatea sa ii oferim copilului o viata mai buna, am putea sa economisim si poate pe viitor sa ne mutam.
Cine doreste sa ne ajute poate transfera o suma oricat de mica in contul meu bancar.
Ofer toate detaliile mai jos:
Nume: Neacsu Dumitru Alexandru
Nr.tel.: +40722892243
Cont: RO96BRDE445SV24329714450
Pentru mai multe detalii sau informatii imi puteti lasa mesaj privat.
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.