"optimistische Perspektive" pentru cine...
oare cand se vor hotara sa ajunga la un rezultat sa stim si noi e alba sau neagra...oare pana in 2006 vom stii?
nici eu nu inteleg foarte bine, insa azi dimineata pe ARD spuneau ca s-au inteles la cateva puncte. printre cele acceptate de toti era si cel care spunea ca cei cu calificare inalta pot obtine drept de sedere permanenta .
spuneau si ceva de genul ca in cazul in care nu au un job la momentul actual acestia pot emigra. spuneau ca miercuri trebuie sa discute despre unul din puncte la care nu s-au inteles : terorismul . ceva de genul ca daca exista banuiala ca o peroana este implicata in actiuni teroriste aceasta sa fie expulzata . prea multe nu au spus. sper ca azi la stiri sa spuna mai multe.
cate ceva am inteles si eu dar cea mai mare parte mi-a tradus-o sotul meu. se pare ca este de bine . sa speram ca miercuri se vor apropia de final.
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.