Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ANUNT IMPORTANT  de catre The_messenger la 16 Sep 2024, 11:22
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - Ulm-Neu-Ulm
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

Ulm-Neu-Ulm
    Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Baden-Württemberg
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    sundee

Data inscrierii: Jun 18, 2004

MesajTrimis: 22 10 2004, 18:02    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Trecand peste amuzanta impartire teritoriala icon_confused.gif (Ulm in BW iar Neu-Ulm in Bayern icon_lol.gif ) care mai ca ma face sa nu stiu unde posta subiectul asta (in sectiunea BW sau in sectiunea Bayern...hmm) cred ca orasele si imprejurimile sunt destul de adunate (zu Ulm) astfel incat sa ne putem intalni si noi, romanii de pe aici, ocazional.

Eu sunt angajat Siemens Romania, precum cazul prietenilor mei din Munchen pe care poate il cunoasteti, deja.

Nu stiu daca sunt multi romani in zona asta, nu stiu daca GreenCard-istii au avut o sansa pe aici, dar sunt curios sa vad daca suntem cativa care sa ne putem intalni, cat de rar. Nu neaparat pentru a ne zgâi la "der größten Turm der Welt". icon_smile.gif
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
    marian_ionita

Data inscrierii: Oct 02, 2002

MesajTrimis: 25 10 2004, 15:55    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Salut Sundee,

eu stau in Neu-Ulm si lucrez in Ulm.
    Ma gasesti la mio@sesa.net.

Toate bune,
    M
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    rano

Data inscrierii: Jan 24, 2004

MesajTrimis: 25 10 2004, 19:26    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Salutare.
    Si noi tot prin zona (GC).
    Daca e de stat la o cafea, cu placere.
    Rano
    Sus
    sundee

MesajTrimis: 27 10 2004, 19:24    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Sa ne intalnim! icon_smile.gif Saptamana aceasta personal nu pot veni (plec in Romania) dar mai apoi, stabilim o seara, o ora si un punct de reper. Cei mai bine cunoscatori pot ghida "numerosul" grup spre o cafenea/pub ca pentru inghetata deja e frig.
    Mersi de replaiuri.
    Sus
    sundee

MesajTrimis: 15 11 2004, 21:40    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Poate impuscam doua focuri dintr-o lovitura si ne intalnim pentru meci. Din pacate eu nu am receptie independenta la satelit ci una fixata pe Astra impreuna cu vecinii icon_sad.gif Poate aveti voi o alta solutie ? icon_biggrin.gif Daca nu, macar stabilim un punct de intalnire pentru joi sau vineri seara. Daca e ceva, dati un mail
    Alex
    Sus
    Cori-Cori

Data inscrierii: Mar 04, 2005

MesajTrimis: 04 03 2005, 11:17    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Eu sunt la ora actuala in Ulm. (Si sper sa nu ma uite Dumnezeu pe-aici... icon_mrgreen.gif ) Imi duc veacul pe la universitatea din localitate, la doctorat.
    Pana acum, vad ca sunteti numai baieti. Sau ma insel?!
    Daca aveti chef si de cineva de sex feminin, dati-mi de veste. Si mie mi-ar placea sa stau la o cafea si o la o discutie pe romaneste. Eventual imi aduc si sotul eusa_eyelashes.gif, chiar daca-i neamt.
    Sus
    Cori-Cori

MesajTrimis: 04 03 2005, 11:18    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Upss, am uitat sa ma semnez...

Corina
    Sus
    sundee

MesajTrimis: 04 03 2005, 11:26    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

excelent! icon_lol.gif normal, vino cu sotul.
    pana acum nu ne-am intalnit, astia, baietii, asa ca va fi un inceput. propune timpul si locul, data trecuta eu nu am avut succes.
    Alex
    Sus
    rano

MesajTrimis: 04 03 2005, 14:26    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

As fi si eu interesat. icon_smile.gif
    Sus
    Cori-Cori

MesajTrimis: 04 03 2005, 15:12    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Ce bine, ce bine!!!
    Din cate-am inteles, exista in Neu-Ulm un restaurant romanesc. Care se numeste Dracula icon_mrgreen.gif. Chiar vroiam sa merg cu Torsten (asta-i sotu'), ca ne interesa o ciorba de burta. Ce parere aveti de idee?
    Ori sambata (adica maine) ori saptamana viitoare, intr-una din zile (deocamdata nu stiu care).
    Daca aveti ceva de obiectat, atunci faceti-o cat mai curand. Daca nu, atunci ramane sa stabilim exact ziua si ora.
    Pe curand,

Corina

P.S. A fost vreunul dintre voi in restaurantul asta?
    Sus
    sundee

MesajTrimis: 04 03 2005, 15:21    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

In Söflingen exista si o carmangerie romaneasca, nu am vizitat-o dar am vazut-o in ziar. Cat despre ciorba de burta, cu siguranta nu o sa fie ceea ce ne asteptam (sceptic icon_lol.gif ) dar putem incerca. Sambata, ora 18:00 la Münsterplatz si apoi vedem daca dam de Dracula sau nu icon_smile.gif
    Sus
    Cori-Cori

MesajTrimis: 04 03 2005, 15:39    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Imi place ca esti prompt. Eu stau mai prost la capitolul asta 'icon_redface.gif.
    Lasa-mi nitel timp sa vorbesc cu sotul, ca-i plecat in Hamburg.
    In seara asta, sau maine dimineata iti dau raspunsul. Ma tenteaza ideea, mai ramane sa-l tenteze si pe consort, care se intoarce maine, pe la pranz.

Pe curand,

Corina

P.S. Tot in Söflingen e si-un magazin romanesc, "Carpatica". Maine intentionez sa-l vad si pe dinauntru (pe dinafara l-am vazut deja - am ajuns dupa ora inchiderii icon_cry.gif).
    Sus
    camie

Data inscrierii: Jun 21, 2005

MesajTrimis: 21 06 2005, 9:15    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Ehhh.. in sfarsit gasesc romani in zona. icon_smile.gif Sunt nou venita pe acest site si tot in zona Ulm-ului locuiesc. Daca e vorba de stat la taclale sau iesit la o cafea cu mare placere as participa si eu. Daca e sa fie icon_smile.gif dati-mi de veste.
    Sus
    sundee

MesajTrimis: 21 06 2005, 11:12    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

bun venit. noi nu am fost chiar activi, adica nu ne-am intalnit pana acum deloc icon_lol.gif desi cori-cori parea interesata si ceilalti baieti la fel.cu cum am spus, plec desori acasa dar weekendul asta sunt in germania.mailul meu e atasat.
    Sus
    rano

MesajTrimis: 21 06 2005, 16:03    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Si eu sunt prin zona in weekend icon_smile.gif.
    Sus
    camie

MesajTrimis: 22 06 2005, 9:07    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Super! Vad ca amatori sunt. Poate organizam ceva? Si eu sunt in weekend aici... icon_smile.gif
    Camelia
    Sus
    camie

MesajTrimis: 23 06 2005, 16:40    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Ce ziceti de sambata? Daca vremea e tot asa frumoasa poate undeva la o gradina de vara? Am fost sambata trecuta, cu sotul meu, in Neu-Ulm la una dar nu stiu cum se numeste.. Biergaten... icon_confused.gif .... habar n-am! Camelia
    Sus
    rano

MesajTrimis: 24 06 2005, 13:44    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Da.
    O ora, un loc ?
    Sus
    Natally

Data inscrierii: Mar 04, 2003

MesajTrimis: 26 06 2005, 13:49    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

saliutare!!! uite ca nu sunt singura in Ulm. Ura! vad ca ati planuit deja iesirea pt... ieri (sambata) !!! hihihi... si ce ploaie a fost..... Poate mai vreti sa mai agatati o fata la o iesire. eu ma ofer voluntar!
    Sus
    camie

MesajTrimis: 29 06 2005, 8:40    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Salutare! Bine ai venit Natally. Din pacate iesirea noastra nu a avut loc.. A ramas la stadiul de propunere si nu s-a finalizat. Dar poate pe viitor? Poate reusim data viitoare mai ales ca sunt mai multi doritori.. icon_smile.gif Camelia
    Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Baden-Württemberg Ora este GMT
    Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare
    Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media