Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
sundee
Data inscrierii: Jun 18, 2004 Locatie: Ulm (ulmus carpinifolia danubius)
|
Trimis: 22 10 2004, 18:02 Titlul subiectului: |
|
|
Trecand peste amuzanta impartire teritoriala (Ulm in BW iar Neu-Ulm in Bayern ) care mai ca ma face sa nu stiu unde posta subiectul asta (in sectiunea BW sau in sectiunea Bayern...hmm) cred ca orasele si imprejurimile sunt destul de adunate (zu Ulm) astfel incat sa ne putem intalni si noi, romanii de pe aici, ocazional.
Eu sunt angajat Siemens Romania, precum cazul prietenilor mei din Munchen pe care poate il cunoasteti, deja.
Nu stiu daca sunt multi romani in zona asta, nu stiu daca GreenCard-istii au avut o sansa pe aici, dar sunt curios sa vad daca suntem cativa care sa ne putem intalni, cat de rar. Nu neaparat pentru a ne zgâi la "der größten Turm der Welt". |
|
Sus |
|
|
marian_ionita
Data inscrierii: Oct 02, 2002 Locatie: Germany/Ulm/Neu-Ulm
|
Trimis: 25 10 2004, 15:55 Titlul subiectului: |
|
|
Salut Sundee,
eu stau in Neu-Ulm si lucrez in Ulm.
Ma gasesti la mio@sesa.net.
Toate bune,
M |
|
Sus |
|
|
rano
Data inscrierii: Jan 24, 2004 Locatie: Ulm
|
Trimis: 25 10 2004, 19:26 Titlul subiectului: |
|
|
Salutare.
Si noi tot prin zona (GC).
Daca e de stat la o cafea, cu placere.
Rano |
|
Sus |
|
|
sundee
|
Trimis: 27 10 2004, 19:24 Titlul subiectului: |
|
|
Sa ne intalnim! Saptamana aceasta personal nu pot veni (plec in Romania) dar mai apoi, stabilim o seara, o ora si un punct de reper. Cei mai bine cunoscatori pot ghida "numerosul" grup spre o cafenea/pub ca pentru inghetata deja e frig.
Mersi de replaiuri. |
|
Sus |
|
|
sundee
|
Trimis: 15 11 2004, 21:40 Titlul subiectului: |
|
|
Poate impuscam doua focuri dintr-o lovitura si ne intalnim pentru meci. Din pacate eu nu am receptie independenta la satelit ci una fixata pe Astra impreuna cu vecinii Poate aveti voi o alta solutie ? Daca nu, macar stabilim un punct de intalnire pentru joi sau vineri seara. Daca e ceva, dati un mail
Alex |
|
Sus |
|
|
Cori-Cori
Data inscrierii: Mar 04, 2005 Locatie: Ulm
|
Trimis: 04 03 2005, 11:17 Titlul subiectului: |
|
|
Eu sunt la ora actuala in Ulm. (Si sper sa nu ma uite Dumnezeu pe-aici... ) Imi duc veacul pe la universitatea din localitate, la doctorat.
Pana acum, vad ca sunteti numai baieti. Sau ma insel?!
Daca aveti chef si de cineva de sex feminin, dati-mi de veste. Si mie mi-ar placea sa stau la o cafea si o la o discutie pe romaneste. Eventual imi aduc si sotul , chiar daca-i neamt. |
|
Sus |
|
|
Cori-Cori
|
Trimis: 04 03 2005, 11:18 Titlul subiectului: |
|
|
Upss, am uitat sa ma semnez...
Corina |
|
Sus |
|
|
sundee
|
Trimis: 04 03 2005, 11:26 Titlul subiectului: |
|
|
excelent! normal, vino cu sotul.
pana acum nu ne-am intalnit, astia, baietii, asa ca va fi un inceput. propune timpul si locul, data trecuta eu nu am avut succes.
Alex |
|
Sus |
|
|
rano
|
Trimis: 04 03 2005, 14:26 Titlul subiectului: |
|
|
As fi si eu interesat. |
|
Sus |
|
|
Cori-Cori
|
Trimis: 04 03 2005, 15:12 Titlul subiectului: |
|
|
Ce bine, ce bine!!!
Din cate-am inteles, exista in Neu-Ulm un restaurant romanesc. Care se numeste Dracula . Chiar vroiam sa merg cu Torsten (asta-i sotu'), ca ne interesa o ciorba de burta. Ce parere aveti de idee?
Ori sambata (adica maine) ori saptamana viitoare, intr-una din zile (deocamdata nu stiu care).
Daca aveti ceva de obiectat, atunci faceti-o cat mai curand. Daca nu, atunci ramane sa stabilim exact ziua si ora.
Pe curand,
Corina
P.S. A fost vreunul dintre voi in restaurantul asta? |
|
Sus |
|
|
sundee
|
Trimis: 04 03 2005, 15:21 Titlul subiectului: |
|
|
In Söflingen exista si o carmangerie romaneasca, nu am vizitat-o dar am vazut-o in ziar. Cat despre ciorba de burta, cu siguranta nu o sa fie ceea ce ne asteptam (sceptic ) dar putem incerca. Sambata, ora 18:00 la Münsterplatz si apoi vedem daca dam de Dracula sau nu |
|
Sus |
|
|
Cori-Cori
|
Trimis: 04 03 2005, 15:39 Titlul subiectului: |
|
|
Imi place ca esti prompt. Eu stau mai prost la capitolul asta '.
Lasa-mi nitel timp sa vorbesc cu sotul, ca-i plecat in Hamburg.
In seara asta, sau maine dimineata iti dau raspunsul. Ma tenteaza ideea, mai ramane sa-l tenteze si pe consort, care se intoarce maine, pe la pranz.
Pe curand,
Corina
P.S. Tot in Söflingen e si-un magazin romanesc, "Carpatica". Maine intentionez sa-l vad si pe dinauntru (pe dinafara l-am vazut deja - am ajuns dupa ora inchiderii ). |
|
Sus |
|
|
camie
Data inscrierii: Jun 21, 2005 Locatie: Ulm
|
Trimis: 21 06 2005, 9:15 Titlul subiectului: |
|
|
Ehhh.. in sfarsit gasesc romani in zona. Sunt nou venita pe acest site si tot in zona Ulm-ului locuiesc. Daca e vorba de stat la taclale sau iesit la o cafea cu mare placere as participa si eu. Daca e sa fie dati-mi de veste. |
|
Sus |
|
|
sundee
|
Trimis: 21 06 2005, 11:12 Titlul subiectului: |
|
|
bun venit. noi nu am fost chiar activi, adica nu ne-am intalnit pana acum deloc desi cori-cori parea interesata si ceilalti baieti la fel.cu cum am spus, plec desori acasa dar weekendul asta sunt in germania.mailul meu e atasat. |
|
Sus |
|
|
rano
|
Trimis: 21 06 2005, 16:03 Titlul subiectului: |
|
|
Si eu sunt prin zona in weekend . |
|
Sus |
|
|
camie
|
Trimis: 22 06 2005, 9:07 Titlul subiectului: |
|
|
Super! Vad ca amatori sunt. Poate organizam ceva? Si eu sunt in weekend aici...
Camelia |
|
Sus |
|
|
camie
|
Trimis: 23 06 2005, 16:40 Titlul subiectului: |
|
|
Ce ziceti de sambata? Daca vremea e tot asa frumoasa poate undeva la o gradina de vara? Am fost sambata trecuta, cu sotul meu, in Neu-Ulm la una dar nu stiu cum se numeste.. Biergaten... .... habar n-am! Camelia |
|
Sus |
|
|
rano
|
Trimis: 24 06 2005, 13:44 Titlul subiectului: |
|
|
Da.
O ora, un loc ? |
|
Sus |
|
|
Natally
Data inscrierii: Mar 04, 2003 Locatie: Germany, Ulm
|
Trimis: 26 06 2005, 13:49 Titlul subiectului: |
|
|
saliutare!!! uite ca nu sunt singura in Ulm. Ura! vad ca ati planuit deja iesirea pt... ieri (sambata) !!! hihihi... si ce ploaie a fost..... Poate mai vreti sa mai agatati o fata la o iesire. eu ma ofer voluntar! |
|
Sus |
|
|
camie
|
Trimis: 29 06 2005, 8:40 Titlul subiectului: |
|
|
Salutare! Bine ai venit Natally. Din pacate iesirea noastra nu a avut loc.. A ramas la stadiul de propunere si nu s-a finalizat. Dar poate pe viitor? Poate reusim data viitoare mai ales ca sunt mai multi doritori.. Camelia |
|
Sus |
|
|
|