De 4 luni m-am inregistrat ca Selbständig si toate au mers bine pana acum. Problema este ca din Wintersemester incep un Bachelor la Uni-Erlangen si nu mai am timp sa ma ocup de lucru , ca sa fiu sincer problema ar fi si ca lucrez in domeniul Garten u-. Terrassen Reinigung si iarna nu cred ca o sa fie asa mult de lucru . Din acest motiv a-si vrea sa imi mai gasesc un job de 400€ care sa imi asigure cat de cat ceva bani siguri lunar. Nu am drept de munca (din cate stiu eu ) . Stiu ca stundentii au dreptul la 90 de zile dar asta doar cand esti stundent si eu mai am ceva pana atunci ... o luna . Aveti idee daca ca Selbständig poate primesc dreptul la un Nebenjob fara sa ma mai fie nevoie de acel un an inainte si toata umblatura ? mi-ar conveni mai mult decat sa astept pana incepe scoala ca atunci chiar nu mai am timp sa imi gasesc ceva .
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.