..ma ingrijoreaza faptul ca o sa trebuiasca sa platesc aproape 700 € pe semestru ca sa pot studia...dar asta este..!
Cine imi poate da nume de site-uri unde imi pot gasi slujbe pt studenti?
Vreau sa-mi egalez si examene si habar nu am cum pot face asta..
Va pup romaneste..
Pe site-ul universitatii la care urmeaza sa studiezi trebuie sa fi si astfel de informatii (cu locurile de munca pentru studenti), eventual link-uri catre alte site-uri unde poti sapa......
Cu echivalarea examenelor nu stiu exact cum functioneaza....vezi ca aici gasesti mai multe subiecte discutate....
unele dintre ele pot fi sa nu mai fie ff actuale...
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.