merci de raspuns, dar intre timp am gasit si chirie.
M-ar interesa daca se fac reuniuni ale romanilor din zona.
Si daca este vreo discoteca romaneasca prin preajma.
Si daca este vreo discoteca romaneasca prin preajma.
Week-end fericit,
jbr
Salut,
Pentru ca au fost citeva discutii contradictorii pe tema specificului discotecii romanesti, tu la ce te-ai astepta ? Disco/Etno rock (Phoenix)/Rock vechi (Iris, Celelalte Cuvinte)/Rock modern (Voltaj)/Techno Trance (DJ Project)/Manele(Adi De Vito)/Manele + (Florin Salam)/etc ? _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
apai ar fi fain fara manele, daca se poate.
De fapt, muzica nu conteaza atat de mult, cat oamenii care vin.
Noi am vrea sa luam contact cu cat mai multi romani, cam asta e ideea.
Eu personal nu stiu de vreo discoteca organizata de si pt. romani; in general cu grupul de romani pe care-l cunosc ne intalnim la WE la Burger, pizaa, etc.
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.