Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ANUNT IMPORTANT  de catre The_messenger la 16 Sep 2024, 11:22
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - D(süd)-A-SLO-HRO-Serbia-RO(Buc)
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

D(süd)-A-SLO-HRO-Serbia-RO(Buc)

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Drumuri europene
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    neanicu

Data inscrierii: Feb 16, 2004

MesajTrimis: 14 07 2009, 13:30    Titlul subiectului: D(süd)-A-SLO-HRO-Serbia-RO(Buc) Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

daca s-a inchis topicul cu drumul De-Ro incerc sa intreb aici:

are cineva experiente cu traseul asta ?

vad ca e autostrada pina dupa Belgrad si n-ar mai fi mult asa la ochi pina la DrTrSeverin, dar se poate ajunge acolo si trece granita pe la PortieDeFier ?
    Google maps nu arata, ci doar trecerea Vidin-Calafat cu bacul.

pros-cons ?
    costuri, pericole?
    popasuri, pensiuni ok? recomandari?

in fine: traseul via Nadlac contra astuia?
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    neanicu

Data inscrierii: Feb 16, 2004

MesajTrimis: 15 07 2009, 13:13    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

chiar nimeni n-a facut drumul asta ?
    sau e cam aiurea ideea ?
    Sus
    Laurontario
    Ex-cavaler al frunzei de artar

Data inscrierii: May 09, 2003

MesajTrimis: 15 07 2009, 16:42    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

neanicu a scris:
    chiar nimeni n-a facut drumul asta ?
    sau e cam aiurea ideea ?

Probabil ca l-a facut cineva, dar nu s-a mai intors sa ne spuna...
    Sus
    Marius

Data inscrierii: Jul 17, 2002

MesajTrimis: 15 07 2009, 18:16    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Stiu pe cineva ce s-a dus prin anii 90 in Italia prin Albania. Luind vaporul din Tirana pana in Italia, drumul era cu mult mai scurt. Numai ca in Albania au inceput sa traga albanezii cu Kalasnikovul dupa el. Oricum, nu cred ca e cazul Serbiei.
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Numar YIM
    decoder

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 15 07 2009, 19:48    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Stati bre ca nu-i chiar asa.

Am trecut granita pe la portile de fier... se trece usor, mai ales daca ai numere de germania. Daca le ai de romania esti susceptibil de bishnitz.

In vama am vazut cateva masini de italia si una de Germania. I-am intrebat daca drumul e OK. Mi-au spus ca o iau pana prin Belgrad, ca drumul e un pic greu pana ajungi la autostrada insa nu se compara cu Severin-Timisoara.

Drumul e avantajos pentru cei care se duc in Italia si sudul Austriei... Insa un mic ocol, merita. Peisajul e mult mai pitoresc decat transeele din romania si puszta ungara.

Drumul pana in Kladovo (drum national), unde am fost la o carciumioara cocheta a fost ok, fara gropi si fara semafoare. Mai departe nu am trecut.

Tot zic ca-l incerc da nu apuc icon_biggrin.gif

Poate-l incerci tu si ne spui cum a fost.

Cartea Verde acopera Serbia, iar la Vama nu am avut absolut nici o problema. Numai sa nu stai mai mult de 2-3 zile prin Serbia ca cica-ti trebuie viza.

Din punct de vedere al civilizatiei, serbia e mult mai sus decat bulgaria si romania. Chiar daca a trecut razboiul pe acolo.
    decoder

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 15 07 2009, 19:55    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

a... croatia-slovenia-austria
    l-am facut acum cativa ani. se construia inca la autostrada insa totusi a fost ok. problema in sezon sunt staurile, mai ales in Austria la tunelele alea. Am prins si eu unul sanatos de 3 ore.

Daca vii de la bucuresti cred ca mai bun e drumul prin Vidin.
    Dar eu unul nu m-as baga prin bulgaria in perioada asta de criza.

Eu iti recomand sa urci "in sus" de la Beograd la Szeged ca sa eviti tunelele din Austria si mai ales Villach.

Daca nu iti raman alternativele din romania.

Turnu-Severin -> Bozovici -> Timisoara
    Turnu-Severin -> Caransebes -> Resita -> Timisoara
    sau Clisura Dunarii -> Timisoara
    si apoi o tai direct pe la Cenad spre Szeged.
    florinp

Data inscrierii: Sep 15, 2003

MesajTrimis: 16 07 2009, 9:24    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

am mers anul trecut pe traseul SLO-HR-HU si e cit se poate de civilizat. Slovenia, ca infrastructura si nu numai e la ani lumina de Ro, iar Croatia, daca nu la ani, cel putin la citeva luni.
    prin Serbia nu am trecut dar din auzite e ok si acolo; parerea mea e ca singurele tari europene care mai pot reprezenta o provocare in ce priveste traversarea lor cu masina sint Albania, Romania si Bulgaria - in ordine descrescatoare ca grad de pericol pt integritatea personala si a masinii. alte entitati gen BH, Belarus, Ucraina ma gindesc ca nu intra oricum in discutie.
    Sus
    florinp

Data inscrierii: Sep 15, 2003

MesajTrimis: 16 07 2009, 9:35    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

am uitat sa adaug ca pt. Slovenia se plateste incepind de anul asta o taxa de autostrada care e destul de scumpa, ceva gen 15€ pt o saptamina icon_eek.gif
    Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Drumuri europene Ora este GMT
    Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media