Trimis: 20 10 2009, 13:01 Titlul subiectului: Studenti in Karlsruhe si nu numai
Salutari,
eu am reusit cat de cat sa ma integrez in viata de student de pe aici.
Repet cat de cat iar daca aveti intrebari despre oras sau alte curiozitati as fi bucuros sa raspund. Am doar experienta mea la dispozitie iar daca mai sunt oameni cu vechime poate incepem si un ''club''. O asociate cred ca ar fi mai bine. Ceva pentru studentul roman.
Eu am avut multe intrebari, forumul acesta m-a ajutat enorm si as vrea sa avem un topic mai restrans. Informatii mai exacte, pe zona.
Nu veniti cu ce acte imi trebuie sau alte prostii ma adresez oamenilor care au trecut deja de faza 'as vrea sa plec in germania'. Oamenii care au plecat au ajus si acum nu mai stiu ce sa faca
Salutari indifly ... ca bine le zici....desi au trecut cam multi ani de cand am terminat eu facultatea , tot ma mai apuca noxtalgia cand trec prin Campus la TU... si sunt departe de tehnica...dar e bine ca ai punctat eu am tot spus pe aici dar se pare ca nu se vrea sau chiar nu sunt prin zona Karlsruhe atatia romani buni cati credeam eu..
Noi suntem de ceva vreme pe aici, vorba ta actele s-au gatat de muuullt, acum avem copil care vrea plimbat zilnic..dar bucurosi suntem sa ne intalnim cu toti cei care mai graiesc si romaneste.
Buna,n-ar fi rau sa preia cineva initiativa unor intilniri al romanilor din Karlsruhe,precis sint multi,dar stau ascunsi.Poate ne aduni tu,propune un loc si ora de intilnire si vedem ce se alege!Numai bine si poate pe curind...
Eu stau in Frankfurt, dar daca se face ceva intalnire in Karlsruhe am un preten pe acolo si poate trec si eu
dar in rest ... nu cunosc orashul din pakate
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.