O prietena de familie de origine rusa (vorbeste si germana/engleza), in jur de 50 de ani, ar vrea sa faca o cura cu namol de Techirghiol (1-2 saptamani).
Nu e pretentioasa la mancare si cazare.
Dupa un pic de gugal am observat ca Hotel Astoria (Eforie Nord) are recomandari pozitive (apartine de lantul Ana). Ietin nu este, trece de 400EUR/saptamana pe persoana (zbor inclus), iar in sfarsit de Iulie si August par sa nu mai fie locuri disponibile.
As prefera ceva mai ietin, eventual cu ceva masaje/impachetari.
Puteti recomanda ceva pentru un nevorbitor de limba romana?
Nu cunosc zona Techirghiol , dar as recomanda cu mare caldura Odessa. Au terapii cu namol de Kuyalnitsko si sare la greu. Comunicarea o face in limba materna. Am fost acolo si am fost impresionat de ce au facut baietii aia.
Data inscrierii: Feb 18, 2005 Locatie: Mangalia (D)
Trimis: 13 05 2010, 17:45 Titlul subiectului:
daniel_2010 a scris:
Nu cunosc zona Techirghiol , dar as recomanda cu mare caldura Odessa. Au terapii cu namol de Kuyalnitsko si sare la greu. Comunicarea o face in limba materna. Am fost acolo si am fost impresionat de ce au facut baietii aia.
daca vrea neaparat in Ro (eu nu as recomanda insa) poate face turism balnear la fel de bine si in sudul litoralului, mai precis in Saturn (hotel Hora) unde deja sit citeva sute de turisti germani, sau in Mangalia la "sanatoriul balnear" sau hotelul "Paradiso" fost "siemens".
succes!
claudiu
PS: am inteles ca bulgarii trateaza turstii mai "cald", de ce nu Bulgaria? _________________ nici viitorul nu mai e ce-a fost!
Din cate stiu (legenda sau nu?), namolul de la Techirghiol e foarte eficient. O pacienta a ortopedului ei (a avut probleme cu genunchii) i-a spus ca s-a simtit foarte bine dupa ce s-a manjit cu namol de Techirghiol timp de 2 saptamani.
Daca stiti ceva pro sau contra namolului de Techirghiol, sutnt gata sa folosesc aceste informatii.
Daca vorbim de efectul asupra sanatatii atunci trebuie sa iei in calcul si orasul Iasi. Aici exista o baza de tratament renumita ptr namol si apa sulfuroasa ( baile Nicolina sau Purcica ). Stiu ca un tratament complet dureaza 18 zile. Conditiile si preturile la cazare ( in oras ) pot fi mult mai avantajoase. In plus eviti si manelismul de pe litoral. Bafta!
Data inscrierii: Feb 18, 2005 Locatie: Mangalia (D)
Trimis: 15 05 2010, 6:56 Titlul subiectului:
sdragos a scris:
Din cate stiu (legenda sau nu?), namolul de la Techirghiol e foarte eficient. O pacienta a ortopedului ei (a avut probleme cu genunchii) i-a spus ca s-a simtit foarte bine dupa ce s-a manjit cu namol de Techirghiol timp de 2 saptamani.
Daca stiti ceva pro sau contra namolului de Techirghiol, sutnt gata sa folosesc aceste informatii.
Merci pentru ideile primite pana acum.
pai acelasi namol "de Techirghiol" se foloseste la toate bazele de tratament de pe litoral, alta surse in zona nu au. _________________ nici viitorul nu mai e ce-a fost!
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.