Trimis: 22 01 2020, 21:37 Titlul subiectului: Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)
Sal’tare comunitate !
Banuiesc ca exista - inca - multi rodeisti care merg cu masina spre .ro cu diverse ocazii.
In ultima vreme s-au tot taiat panglici (?) cu citiva kilometri pe ici pe colo - greu de tinut socoteala.
Mai trist e ca daca deschid trei km de autostrada aici, se pierde de doua ori mai mult timp ca pe vremuri dincolo, unde se termina.
Daca timpii de condus sint - relativ - predictibili pina la granita, cred c-ar fi util sa adunam citeva experiente de la granita la destinatie (e.g. Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Craiova - etc.). _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
Grin grin - don’ muv, men‘catze-a-sh
Ultima modificare efectuata The_messenger la 16 07 2023, 20:03, modificat de 2 ori in total
Ultima data m-am aventurat in safaro in 2016 si - inainte de asta - cred ca prin 2008, dar - dupa ciufuleala prin care au trecut Taroamele si Liuhdanzele in ultima luna - ma astept la niste scoruri absolut necolegiale la bilete de avion in urmatoarea perioada...
Pentru cei care trebuie sa mearga spre .ro mersul cu masina poate sa devina o optiune de luat in considerare (cind s-o mai redresa situatia cit de cit...). _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
Je a venit acu' o săptămână din Ro.
Am avut o înregistrare d'aia de cică trebuia (covid, unde te duci, când scăpăm de tine, etc), n-a interesat pe nimeni.
Acuma cică te iau la puricat, probabil că depinde de unde vi.
Nădlac-Sibiu e OK, porțiunea de pe la Făget e proaspăt asfaltată.
În zona aia e mai bine să respectați indicatoarele rutiere decât navi sau google maps.
Capătul de autostradă de la Râșnov nu știu cui folosește, sau n-a stiut maps'u pe unde să mă ducă.
Soarele tot din mare răsare, la fel ca berbecii ce ti se bagă-n c.. și dau cu'flashu', dacă se întâmplă să nu meargă pe contrasens.
În rest nimic deosebit, totul precum cunoaștem, deși pe centura Bucureștiului parcă se lucrează totuși la pasajele care trebuiau făcute acum 30'j de ani.
Ah ja, cehii și slovacii au prins secolul 21 din urmă, au si ei vigniete electronice. _________________ Nach 2km fahren Sie gerade aus.
Acuma am văzut greșeala mea, gogălu m-a dus Codlea-Vulcan, nu Ghimbav-Cristian, cum ar fi făcut orice om normal la cap. _________________ Nach 2km fahren Sie gerade aus.
Bine de stiut... Credeam ca alternativa pe la Turnu Severin e mai buna decit pe Valea Oltului, dar se pare ca nu...
E ... deprimant ca - dupa 20 de ani - Bucurestiul e inca izolat rutier de lumea civilizata. Pe oriunde ai lua-o, te infunzi in DN-uri in lucru, pe doua benzi, hiper-supra-ultra aglomerate si populate de stafii (biciclisti sub (multa) influenta, carute nesemnalizate, diverse obiecte cu doua si patru picioare care traverseaza ulita cind ti-e luma mai draga etc.).
Pina acu’ faceau prima pagina accidente cu 1-2 victime. Ce vezi insa in ultima vreme sint adevarate carnagii. Si asta aproape zilnic. _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
Hai să mai băgăm o întrebare, chiar dacă între timp s-a făcut 2022
Deci, Budapesta-Oradea, pe unde?
M4+Landstrasse sau
M3+M35
Asta-i întrebarea!
Că pe urmă, până la Cluj, băgăm un dee-nee-unu de nu ne vedem
Clar a 2a varianta pe langa Debrecen.
M4 apoi - te scoate pana in nordul Oradei la Biharia.
Apoi f. important: la REAL-Market o faci la stanga pe varianta - pe Calea Bihorului si NU se intra in oras. Astfel te scoate direct spre DN 1 dincolo de spatele cetatii, la parcul Silvaş!
Apropo de variante de drum, aviz amatorilor: un prieten, sofer profesionist, a facut Bucuresti - Ungaria saptamina trecuta via Craiova - Turnu-Severin - Caransebes - Lugoj si mi-a spus ca dupa Craiova drumul e foarte prost pina spre Severin. De acolo, pina la Caransebes e ok-ish, dar pe segmentul de drum mai devreme mentionat - citez - “iti rupi pivotii de la bucatile de asfalt care s-au exfoliat”. _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
Hai să mai băgăm o întrebare, chiar dacă între timp s-a făcut 2022
Deci, Budapesta-Oradea, pe unde?
M4+Landstrasse sau
M3+M35
Asta-i întrebarea!
Că pe urmă, până la Cluj, băgăm un dee-nee-unu de nu ne vedem
Clar a 2a varianta pe langa Debrecen.
M4 apoi - te scoate pana in nordul Oradei la Biharia.
Apoi f. important: la REAL-Market o faci la stanga pe varianta - pe Calea Bihorului si NU se intra in oras. Astfel te scoate direct spre DN 1 dincolo de spatele cetatii, la parcul Silvaş!
Bafta
Mulțumesc!
O să revin cu impresii după ce dau o tură pe acolo... _________________ Nach 2km fahren Sie gerade aus.
Din impresiile adunate de pe diferite forumuri de discutii si din opinii personale, se pare ca - inca - varianta cea mai putin rea (ca buna nu poate fi numita...) de a ajunge in Sud (Bucuresti, Ploiesti, Constanta etc.) ramine via Valea Oltului.
Daca aveti experiente personale recente, va rog sa le postati aici.
Drum bun si sa ajungeti sanatosi acasa ! _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
Eu la dus am mers pe autostrada pe langa Debrecen. Intri in Ro pe autostrada, dupa aia e mai complicat.
La intoarcere am mers pe drumul direct, mai scurt ca distanta.
Recomand autostrada.
In alta ordine de idei, aviz celor care se duc spre .ro pe obisnuita ruta A3 Frankfurt - Nuernberg - Passau. Sint multe Baustelle si - ca urmare - blocaje frecvente (unele de lunga durata).
O ruta alternativa (desi sensibil mai lunga) ar fi A7 de la Wuerzburg pina la Ulm, dupa care A8 pina la Muenchen iar dupa aceea A94 (partial) pina la Passau. _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
Väleu, da' ce-au scumpit matrica! Acu fo doi ani era fo 4800, acu e 8900 de forinţi!
Iar dac-o iei de la roviniete şi nu direct de la ungurean e încă cu vreo 10% mai scumpă.
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.